Ons tandartsen team

Dr. Bojana Perkovic

Tandarts - BIG nummer : 19911944702

Tandarts Perkovic heeft haar opleiding Tandheelkunde in Rijeka, Kroatië afgerond en is ruim 35 jaar werkzaam als tandarts. Ze is lid van beroepsorganisatie ANT, Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Tandarts Zainab

Zainab Hamza,Bhs.

Mondhygiëniste en Kindertandverzorgster

Zainab studeerde in 2007 af als mondhygiënist Bachelor Of Health Sience aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft sindsdien gewerkt in verschillende algemene tandartspraktijken, een praktijk voor parodontologie & implantologie (complexe tandvleesaandoeningen) en in een mondhygiënepraktijk. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd als kindertandverzorgende.
In de dertien jaar dat Zainab werkzaam is als mondhygiënist heeft zij veel ervaring ontwikkeld in het behandelen van kinderen, angstige patiënten met en zonder parodontitis en mensen die extra zorg nodig hebben. Ze is lid van beroepsorganisatie NVM, Kwaliteitsregister van Mondhygiënisten(KRM) , Nederlandse, Europese Vereniging voor Parodontologie (NVvP en EFP) en Ivoren Kruis.

Dr. Maria Jimenez

Kindertandarts - BIG nummer: 9921972702

Tandarts Maria studeerde in 2014 af als tandarts en heeft sindsdien gewerkt in verschillende Kindertandartspraktijken. Zij heeft ruime ervaring met jonge en angstige kinderen.
Maria spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

Waar kunnen we u mee helpen?

Het team van Mondzorg Scheveningen bestaat uit een tandarts-parodontoloog en een mondhygiëniste. Ze worden ondersteund door een tandartsassistente en een stagiaire tandartsassistente.

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: