Ons tandartsen team

Tandarts Zainab

Zainab Hamza,Bhs.

Mondhygiëniste en Kindertandarts - BIG nummer: 89912243002

Zainab studeerde in 2007 af als mondhygiënist Bachelor Of Health Sience aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft sindsdien gewerkt in verschillende algemene tandartspraktijken, een praktijk voor parodontologie & implantologie (complexe tandvleesaandoeningen) en in een mondhygiënepraktijk. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd als kindertandverzorgende. Zij heeft ruime ervaring met jonge en angstige kinderen.

In de dertien jaar dat Zainab werkzaam is als mondhygiënist heeft zij veel ervaring ontwikkeld in het behandelen van kinderen, angstige patiënten en mensen die extra zorg nodig hebben. Ze is lid van beroepsorganisatie NVM, Kwaliteitsregister van Mondhygiënisten(KRM) , Nederlandse, Europese Vereniging voor Parodontologie (NVvP en EFP) en Ivoren Kruis.

Tandarts Mondzorg Scheveningen Den Haag

Sheima Mahdi

Tandarts-assistente

Dr. Emina Begovic

Dr. Emina Begovic

Tandarts - BIG nummer:89912243002

Tandarts Begovic is sinds 2008 werkzaam als tandarts. Ze is lid van beroepsorganisatie ANT, Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) , Nederlandse en Europese Vereniging voor Parodontologie (NVvP en EFP).

Naast algemene tandheelkunde is ze ook een tandarts-parodontoloog. Een tandarts/parodontoloog is gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis én het herstellen van het gebit na genezing.
Parodontitis is een bacteriële infectieziekte, die ontstaat door ontsteking van de tandvleesrand (gingivitis), die het kaakbot kan aantasten. De bacterie komt uit tandplak. Aantasting van het kaakbot kan ertoe leiden dat tanden en kiezen uitvallen.

Tandarts Mondzorg Scheveningen Den Haag

Marwa Elkhalek

Stagiare Tandarts-assistente

Waar kunnen we u mee helpen?

Het team van Mondzorg Scheveningen bestaat uit een tandarts-paradontoloog en een tandarts-mondhygiëniste. Ze worden ondersteund door een tandarts-assistente en een stagiare tandarts-assistente.

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: