Ons tandartsen team

Tandarts Zainab

Zainab Hamza,Bhs.

Mondhygiëniste en Kindertandverzorgster

Zainab studeerde in 2007 af als mondhygiënist Bachelor Of Health Sience aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft sindsdien gewerkt in verschillende algemene tandartspraktijken, een praktijk voor parodontologie & implantologie (complexe tandvleesaandoeningen) en in een mondhygiënepraktijk. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd als kindertandverzorgende. Zij heeft ruime ervaring met jonge en angstige kinderen.

In de dertien jaar dat Zainab werkzaam is als mondhygiënist heeft zij veel ervaring ontwikkeld in het behandelen van kinderen, angstige patiënten en mensen die extra zorg nodig hebben. Ze is lid van beroepsorganisatie NVM, Kwaliteitsregister van Mondhygiënisten(KRM) , Nederlandse, Europese Vereniging voor Parodontologie (NVvP en EFP) en Ivoren Kruis.

Tandarts Mondzorg Scheveningen Den Haag

Heleen Pronk

Tandartsassistente

Dr. Emina Begovic

Dr. Emina Begovic

Tandarts - BIG nummer:89912243002

Tandarts Begovic is sinds 2008 werkzaam als tandarts. Ze is lid van beroepsorganisatie ANT, Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) , Nederlandse en Europese Vereniging voor Parodontologie (NVvP en EFP).

Naast algemene tandheelkunde is ze ook een tandarts-parodontoloog. Een tandarts/parodontoloog is gespecialiseerd in de behandeling van tandvleesaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis én het herstellen van het gebit na genezing.
Parodontitis is een bacteriële infectieziekte, die ontstaat door ontsteking van de tandvleesrand (gingivitis), die het kaakbot kan aantasten. De bacterie komt uit tandplak. Aantasting van het kaakbot kan ertoe leiden dat tanden en kiezen uitvallen.

Maria Jimenez

Kindertandarts - BIG nummer:9921972702

Maria studeerde in 2014 af als tandarts en heeft sindsdien gewerkt in verschillende Kindertandartspraktijken. Zij heeft ruime ervaring met jonge en angstige kinderen.
Maria spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

Waar kunnen we u mee helpen?

Het team van Mondzorg Scheveningen bestaat uit een tandarts-parodontoloog en een mondhygiëniste. Ze worden ondersteund door een tandartsassistente en een stagiaire tandartsassistente.

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: